Bevægelse & sundhed

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Body SDS - hensynstagende 03‑05‑2022 09:30 Tir Idrætshallen Randi Durston
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Body SDS hensynstagende

Særligt tilrettelagt for bevægehæmmede Dette er et hold, hvor der bliver taget hensyn til diverse forskellige fysiske udfordringer I måtte have. Derfor etableres holdet med få deltagere. Vi arbejder med at optimere vores kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønster, hvilket fører til et bedre helbred. Vi sørger for, kroppen bliver arbejdet igennem hver gang. Lidt grundlæggende viden om muskler, led, kredsløb og åndedrættet får du også med. Der er altid noget du selv kan gøre for at få det bedre.

Underiser er Randi Durston, som er uddannet Body SDS behandler

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2234
Status: Igangsat
Første møde: 03-05-2022 09:30
Mødegange: 4
Lektioner: 8
Undervisere: Randi Durston
Priser:
Almen DKK 360,00
Introduktion til bevidsthed - tanker, følelser og væren 28‑05‑2022 10:00 Lør Onsbjerg Gl. Skole Peter Munk Petersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Introduktion til bevidsthed - tanker, følelser og væren 

Kom med på denne dag, og sæt ord på dine tanker, følelser og det "at være med hjertet".

Du bliver introduceret til korte øvelser i bevidsthed og vejrtrækning. Vi sætter bevidsthed på forskellen mellem fortid og fremtid. Når vi er meget optaget af fortiden og bekymrer os, mister vi energien. Når vi lærer at visualisere fremtiden, hvad vi gerne vil opnå og ønsker os, kan vi i høj grad selv skabe vores eget liv. Oplæg om det at være med hjertet som vejleder, og at skifte fra egoet til hjerteenergi. Vi arbejder med tankens og bønnens kraft.

Vi taler om at forstå følelsernes værdi og acceptere ikke at dømme vores følelser - fx jalousi, angst og vrede. Det er tre følelser vi helst undgår, men som er nødvendige for at kunne leve.

De første par timer foregår i lokalet i Onsbjerg dels som oplæg og dels som dialog. Efter en frokostpause går vi udenfor (hvis vejret tillader det), hvor vi går i en meditativ tilstand, turen er på ca. 1 time. Herefter går vi tilbage til lokalet med de oplevelser, vi har fået med os på gåturen, og afslutter dagen med dialog i lokalet.

Lokale:LOKALE 9, Uddannelsescentret i Onsbjerg, Tanderupvej 15

Husk at medbringe al forplejning.

Underviser om sig selv:

Jeg hedder Peter Munk-Petersen, og er flyttet til Samsø for nylig og bor i Besser. Jeg har en uddannelse som kranio-sakral terapeut, massør i I.P. Rolff medtoden, samt DEVA vejleder. Jeg har arbejdet med min personlige udvikling i de sidste 35 år, haft klinik i Hørsholm i 10 år, hvor jeg har hjulpet mange mennesker med deres både fysiske og psykiske velbefindende.

Jeg startede som "ubevidst" landmand og forandrede mit liv radikalt på alle måder ved at højne min bevidsthed.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2232
Status: Igangsat
Første møde: 28-05-2022 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Peter Munk Petersen
Priser:
Almen DKK 250,00
dof