Sprog & IT

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser
Lær at tale og forstå spansk - for begyndere og let øvede 07‑09‑2020 16:30 Man Onsbjerg Gl. Skole Sophie Emby
Se mere   Luk

Lær at tale og forstå spansk - for begyndere og let øvede

På dette begynderkursus fokuserer vi på at bruge sproget, at lære udtale, øve grammatik og ordforråd gennem sjove øvelser og digitale værktøj som quizlet og kahoot, samt lære brugbare ord og sætninger, så rejsen til Spanien og Syd- og Latinamerika bliver sjovere og mere lærerig. VI kommer til at arbejde med underviserens eget undervisningsmateriale. Der vil forekomme lektier, der er relevante for undervisningen.

Underviser er Sophie Emby, som har rejst i Mexico og boet 6 år på Tenerife. Hun er uddannet Psykomotirisk Terapeut, og har stor erfaring med undervisning. Sprog har hun undervist i de diste 5 år. Hun fokuserer på at eleverne får en tilpas udfordring samtidig med at timerne er vedkommende og sjove.

Velkommen til det helt nye hold i Samsø Aftenskole :-)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2058
Status: Igangsat
Første møde: 07-09-2020 16:30
Mødegange: 12
Lektioner: 24
Undervisere: Sophie Emby
Priser:
Almen DKK 960,00
Fransk for let øvede 16‑09‑2020 16:15 Ons Onsbjerg Gl. Skole Mette Kramer
  • Navn: Fransk for let øvede
  • Start: 16‑09‑2020
  • Start tid: 16:15
  • Ugedag: Ons
  • Sted: Onsbjerg Gl. Skole
  • Underviser: Mette Kramer
  • :
Se mere   Luk

Til dig, der tidligere har gået på Samsø Aftenskoles begynderhold eller haft lidt fransk i skolen.

Vi læser franske tekster, arbejder med grammatik og konversation. Du bliver bedre til at udtrykke dig mundtligt, og får indblik i fransk kultur og samfund.  Kurset vil gøre dig i stand til at kunne bestille mad, læse lettere tekster eller føre kortere samtaler.

Der må påregnes ekstra udgift til indkøb af franskbog/materialer.

Holdet starter i uge 3 og foregår i Uddannelsescentret i Onsbjerg i lokale 9.

Underviser er Mette Kramer, cand.ling.merc./tolk i fransk. Mere end 20 års undervisningserfaring på flere niveauer. Mette brænder for at formidle det franske sprog, og fortælle om Frankring, hvor hun har boet i 2½ år.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2059